rubrik_topp.jpg

Rubrik

Moderne markeds- og teknologiledende data management plattform som sikrer virksomhetens data mot kryptovirus angrep, uærlige medarbeidere og driftsfeil

Move er en av norges viktigste Rubrik systemintegrator-partnere og har levert en rekke installasjoner i det norske markedet. Våre konsulenter er grundig sertifisert på Rubrik sine løsninger og har den riktige teknologiske oversikt og kompetanse til å gi våre kunder de beste råd for å implementere en Rubrik løsning og oppnå definerte forretningsgevinster.

Rubrik utvikler løsninger for:

  • Cloud Data Management

  • Cloud Backup og Recovery

  • Security og Compliance

  • NoSQL Database Protection

 

Rubrik sine løsninger gir moderne databeskyttelse for workloads og tjenester som kjører i forskjellige skyer. Med Move som systemintegrator kan kundene fjerne bryet med administrasjon og vedlikehold av sikkerhetskopier på tvers av forskjellige skyer og tjenester.

 

Rubriks løsninger hjelper IT-avdelingen å spare tid ved å forenkle og automatisere policyhåndtering med en SLA policy engine. Administratorer kan gjenopprette data med bare noen få klikk og samle sikkerhetskopiering og gjenoppretting i ett enkelt administrasjonsmiljø som gir global styring og visibilitet over hele sky-miljøet, applikasjoner og datasenter.

 

Med Move og Rubrik kan IT-avdelingen forbedre driftseffektivitet og hastighet samtidig som dataene lagres i skyen med optimal sikkerhet.

Du kan lese mer på rubrik.com men ta heller kontakt med oss for en gjennomgang i forhold til din virksomhets behov.

rubrik.png

Stavanger kommune har med hjelp av Rubrik og Move konsolidert og modernisert sin data management løsning og spart 104 dagsverk per år!