top of page
Rubrik data management plattform er en teknologi og markedsledende backup løsning som også sikrer virksomhetens data mot løsepengevirus

Rubrik

Moderne markeds- og teknologiledende data management plattform som sikrer virksomhetens data mot kryptovirus angrep, uærlige medarbeidere og driftsfeil

Rubrik sine løsninger gir moderne databeskyttelse for workloads og tjenester som kjører i forskjellige skyer. Med Move som systemintegrator kan kundene fjerne oppgavene med administrasjon og vedlikehold av sikkerhetskopier på tvers av forskjellige skyer og tjenester.
 

Rubrik har løsninger for:

  • Cloud Data Management

  • Cloud Backup og Recovery

  • Security og Compliance

  • NoSQL Database Protection

Rubriks løsninger hjelper IT-avdelingen å spare tid ved å forenkle og automatisere policyhåndtering med en SLA policy engine. Administratorer kan gjenopprette data med bare noen få klikk og samle sikkerhetskopiering og gjenoppretting i ett enkelt administrasjonsmiljø som gir global styring og visibilitet over hele sky-miljøet, applikasjoner og datasenter.

 

Move er en av norges viktigste systemintegratorer av Rubrik backup & recovery teknologi og har levert mange installasjoner i det norske markedet. Våre konsulenter er grundig sertifisert på Rubrik teknologi og har den riktige oversikt og kompetanse til å gi våre kunder de beste råd for å implementere en markedsledende Rubrik løsning.

Ta kontakt med oss for en gjennomgang i forhold til din virksomhets behov. Du kan også lese mer på rubrik.com

rubrik logo

Kontakt oss:

Stavanger-Rubrik-Move-casestudy-pic.PNG

Stavanger kommune har med hjelp av Rubrik og Move konsolidert og modernisert sin data management løsning og spart 104 dagsverk per år!

Klikk på bilde for å laste ned pdf.

Top 20 Questions frontpage.PNG

20 spørsmål du bør stille når du skal modernisere din backup løsning

bottom of page