top of page

Virtualiserte- og software definerte plattformer utfordrer tradisjonelle sikkerhetsmekanismer


Det er viktig å ha fokus på nye muligheter og utfordringer med implementering av virksomhetstilpassede sikkerhets og sonedesign i moderne infrastruktur. Virtualiserte og software definerte plattformer utfordrer tradisjonelle sikkerhetsmekanismer. Det er derfor viktig at vi utvikler verktøykassen vår i takt med denne utviklingen, sier viseadministrerende direktør Leif B. Paulsen.

- Move bistår mange av våre kunder med å etablere eller videreutvikle sine datasentre med hyperkonvergert infrastruktur. Vi legger dermed et godt grunnlag for etablering av det hybride datasenteret som gjør at våre kunder kan ta steget ut i en multicloud løsning, fortsetter Paulsen.

I dette landskapet skal vi fortsatt ivareta et virksomhetsforankret sikkerhets- og sonedesign, basert på Zero Trust designprinsippene. Det er derfor viktig å kombinere forskjellige sikkerhetsmekanismer og verktøy for å oppnå dette.

Nutanix og Fortinet er produkter som mange av Moves kunder benytter i sine datasentre.

I webinaret beskriver Move sine leverandørpartnere Fortinet og Nutanix, hvordan disse verktøyene kan samhandle i et moderne sikkerhetsdesign og dermed adresserer disse nye utfordringene.

Webinaret er 53 minutter og vi har delt det i tre:

  1. Introduksjon til mikrosegmentering. Hva og hvorfor? Mikrosegmentering i datasenteret Mikrosegmentering utenfor datasenteret Hvordan mikrosegmentere med Fortinet?

  2. Hvordan mikrosegmentere med Nutanix Gå direkte til del 2 (14:55)

  3. Lab/demo Gå direkte til del 3 (40:40)


Ønsker du en nærmere gjennomgang ta kontakt.


235 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page