top of page
 • Oona

Move AS vokser og vi søker etter fremoverlent CTO

Oppdatert: 4. des. 2020

Vi søker etter en fremoverlent CTO - en sentral posisjon i vårt selskap. Du blir vår forretningsutvikler og tjenesteeier.

I Move skal CTO ha ansvaret for våre tjenester - forvalte de - men også lede an utviklingen av nye tjenester som Move Operations skal levere til markedet.

 

MOVE OPERATIONS - ET SELSKAP MED EIERE SOM HAR AMBISJONER OM VEKST

Gjennom en årrekke har Move utviklet seg til å bli en betydelig aktør innenfor IT-infrastruktur og tjenester. Du vil få ansvar for en sentral posisjon i selskapets videre utvikling; CTO i Move Operations vil være sentral i vår videre utvikling på tjenestesiden. Move Operations skiller seg fra konkurrentene ved å levere fleksibel IT-drift på kundenes premisser.


MOVE TILBYR DEG Å VÆRE EN DEL AV EN STRATEGISK SATSNING

Move er våre kunders digitaliseringspartner og «beste venn». Selskapets markedsposisjon som en ledende systemintegrator med et konsulentmiljø med unik spisskompetanse åpner helt nye muligheter for leveranse av IT-driftstjenester som er sentrale i kunders digitaliseringsstrategi. Move Operations er derfor en strategisk del av selskapets vekst og utvikling.


Move Operations er i dag en annerledes driftsleverandør som leverer driftstjenester på kundens løsninger hos kunden eller der løsningene måtte befinne seg. Move har i dag et begrenset antall egenproduserte tjenester levert fra Moves eget datasenter. Fremover har Move lagt en strategi for å levere egne tjenester levert fra Move sitt datasenter, med en klar tanke om å utvikle seg til å bli en Tjenesteintegrator eller Multisourcing Service Integrator (forkortet MSI, av Gartner). MSI er i kortversjonen å levere en overordnet overvåking, administrasjon og styring av flere tjenester fra flere tjenesteytere.

Moves plan er å levere tjenester fra eget datasenter i kombinasjon med Best-of-breed tjenester fra underleverandører. Vi ønsker å ta ansvar for leveransene i et ende-til-ende-perspektiv.


MOVE GIR DEG MULIGHETEN TIL Å UTVIKLE DEG PROFESJONELT OG VÆRE BLANT DE BESTE

Dine egenskaper, personlighet og kompetanse kommer til anvendelse på en måte som gjør at alle involverte parter kjenner ditt bidrag. Det betyr at mange ønsker å benytte seg av dine evner. Da er det viktig at du er bevisst din egen utvikling og at kompetansen blir utviklet i tråd med markedet. Det gir vi deg muligheten til! Som ansvarlig for tjenesteutvikling og forvaltning i Move Operations kan vi love deg både faglig og personlig utvikling.


MOVE GIR DEG STOR FRIHET OG MYE ANSVAR

I Move har du frihet til å utøve rollen innenfor rammer du i samarbeid med selskapets ledelse er med på å sette. Du har ansvar for å levere i henhold til fastsatte planer og aktiviteter for Move Operations. Forventningen til deg er at du er med på å skape verdier ved å utvikle og forvalte profesjonelle tjenester som er etterspurt, hvor nøkkelen er å være bedre enn konkurrentene.


MOVE GIR DEG MULIGHETEN TIL Å ARBEIDE I ET TEAM MED STORT ENGASJEMENT

Engasjementet hos ledelse og ansatte i Move er stor. Dette er et selskap som er vant til å få saker gjort. Dette vil du oppleve i den første samtalen! Kraften som finnes i et ærlig engasjement, gjør underverker og du vil få følelsen av å kunne «flytte fjell». Du vil oppdage at du blir sett, hørt og være med i vurderinger og beslutninger. Samhandling med de andre avdelingene vil bli en sentral del av din hverdag. Gode egenskaper for teamarbeid og samhandling med andre er derfor vesentlig.


Som CTO i Move Operations vil du lede tjenesteutvilkingen og -forvaltningen i selskapet, etter hvert også dyktige medarbeidere som jobber med det samme. Du vil bidra i salgs- og markedsarbeidet for å sikre at vi utvikler, selger og leverer tjenester med forventet kvalitet.
 

Under finner du en oppsummering av hvilke muligheter som vil blir gjort tilgjengelig for deg dersom du kommer i posisjon til å å tiltre denne stillingen i Move AS, samt hva som vil kreves og hvordan du støttes for å lykkes.


SUKSESS SOM CTO I MOVE BETYR AT DU:

 • Er en person som ønsker å gi av deg selv og ta ansvar overfor både kunder, kollegaer og arbeidsgiver

 • Er faglig sterk og tar ansvar for å utvikle deg videre

 • Ser problemstillinger, behov og løsninger hos potensielle og eksisterende driftskunder

 • Samarbeider godt og trekker inn kolleger der det er naturlig slik at leveransekvaliteten er god

 • Synes det er naturlig at det stilles krav til deg

 • Ser verdien av å aktivt deltakende i det faglige miljøet med kollegaene dine

 • Trives med ansvar

 • Liker å selge den kompetanse og de tjenester du og Move Operations representerer

 • Er sosial, nysgjerrig og inviterende

SOM CTO I MOVE FORVENTER VI AT DU:

 • Er en forretningsorientert leder som forstår teknologi og IT-drift

 • Er strukturert og kvalitetsorientert med «tempo» i kroppen som gjør at du kan håndtere mange baller i luften samtidig

 • Liker å selge, er pro-aktiv og trives i kontakt med kunder. Bidrar med salgsstøtte i salgsmøter internt og eksternt og har et godt utviklet «salgsgangen»

 • Er dyktig teknisk, har et teknologisk overblikk og forståelse som «oser» trygghet og gir trygghet for løsninger som presenteres

 • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på Norsk og Engelsk. Har god «tavleteknikk» og er selgende

 • Trives med å arbeide i team for å utvikle nye tjenester og konsepter som Move Operations skal levere til én eller flere kunder. Må kunne styre opp utviklingsprosesser

 • Er en gjennomfører som er en «hands on» , som utvikler og arbeider like godt alene som i Team. Har evnen til å delegere og følge opp

 • Kvalitetsbevisst – må klare å holde fokus på detaljer i en hektisk

 • Fleksibilitet og tilgjengelighet i forhold til å i perioder kunne arbeide mye til «alle» døgnets tider når det er behov for det

 • Har erfaring fra å lede prosjekter så også utviklingsprosjekter

DU ER ANSVARLIG FOR:

 • Lede og utvikle tjeneste delen av Move Operations

 • Ansvarlig for tjenestetilbudet Move Operations skal levere (egne men og «best of bread» tjenester)

 • Ansvarlig for å «drive» tjenesteutvikling og tjenesteforvaltningen

 • Ansvarlig for P&L på tjenestene

 • Ansvarlig for å holde tjenestebeskrivelsene oppdatert, og få det i salgbart format

 

HVA VENTER DEG?

Selvstendige og ansvarsfulle kollegaer med en støttende ledelse som setter stor pris på initiativ og nysgjerrighet!


Produktsalget og konsulenttjenestene har vært viktig for selskapet og vil fortsatt være det. Salg av sky- og driftstjenester vil være drivere i selskapets vekst innenfor alle satsingsområder de kommende årene.


Utvikling, tilpasning og forvaltning av kundespesifikke driftstjenester vil være sentrale oppgaver for vår nye CTO i Move Operations. Tett dialog med kunder er en forutsetning for å kunne tilegne seg tilstrekkelig kunnskap knyttet til oppdragsgiver de løsninger Move Operations skal drifte. Kunden har styring og kontroll mens Move Operations tar ansvar og utfører. Som ansvarlig i denne delen av virksomheten blir du sentral for både kundens representanter og dine kollegaer både i salg og konsulentvirksomheten.


Move er et selskap der personlighet og fag står i sentrum. Det er stor plass til å være seg selv og kunne uttrykke både meninger og følelser.

Move tilbyr rådgivning, design, implementering, driftstøtte, vedlikehold, support og feilsøking samt kostnadseffektive leveranser av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter.

Move har hovedkontor i Oslo og leverer tjenester og løsninger over hele landet. Move er i god vekst og har god lønnsomhet. Pr. Oktober 2020 er Move 85 ansatte, hvorav ca 45 er konsulenter og 10 personer arbeider i Operations avdelingen. Moves strategi er å tilby unik spisskompetanse som utfyller kunders egen kompetanse innenfor områder der det enten er dyrt eller på annen måte lite hensiktsmessig for kundene å bygge egen kompetanse.

Kompetansemiljøet i Move tiltrekker seg dyktige konsulenter som ønsker å fokusere på sitt fagfelt. Et gjennomarbeidet metodeverk "The Move way of consulting" sikrer høy kvalitet og gjennomføringsevne. I kundeundersøkelse ga 48 store og mellomstore virksomheter i Norge Move en score på 5,6 av 6,0 mulige på profesjonalitet og kvalitet.


Move er både en systemintegrator som leverer kompetanse og løsninger, et konsulentselskap som leverer konsulenttjenester uavhengig av hvor løsningen er kjøpt samt en drift og forvaltningsleverandør som leverer drift og tjenester til våre kunder.


Basert på selskapets kompetanse leverer og supporterer Move produkter og løsninger på en kostnadseffektiv måte. Dette sikrer kundene det beste fra "to verdener"; tilgang på høy kompetanse og gode betingelser ved kjøp av IT-produkter og løsninger.


For spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Andreas Berger, direktør for Move Operations

m: 930 55770 // e: abr@move.no


Vi ber søkere registrere søknad og CV i vår søknadsportal senest 15.desember.

341 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page