top of page

Nutanix ledende i Gartner Magic Quadrant


Gartner Magic Quadrant for HCI programvare.
Gartner kategoriserer Nutanix sammen med VMware som de ledende løsninger for hyperkonvergert infrastrukturprogramvare.

Analyseselskapet Gartner har i desember kategorisert Nutanix som en av de ledende programvareløsningene for hyperkonvergert infrastruktur (HCI software) sammen med VMware.


I denne analysen scorer de to nevnte leverandørene best på visjon og evne til å gjennomføre, og blir dermed plassert i leder-kvadranten. Microsoft følger et stykke bak disse og er kategorisert som visjonær men mangler noe på gjennomføringsevne til å komme inn i leder-kvadranten.


HCI-software står sentralt for moderne programvaredefinert infrastruktur og dekker kjerne-områdene i IT-infrastruktur som datakraft (compute), lagring, nettverk og administrasjon. Gartner viser til at Nutanix’ har en av de mest omfattende HCI programvareløsningene og data-tjenester for on-prem og offentlig sky implementasjoner. Med introduksjonen av Nutanix Cluster kan kundene bygge hybride sky-løsninger og «as-a-service» tjenester.


=> Her kan du gå inn på Nutanix sin side og legge inn din epost og du får tilgang til Gartner rapporten som gir deg et godt overblikk over teknologi og markedssituasjonen for HCI programvare.


Denne Gartner analysen av hyperkonvergert infrastruktur er ny og kan ikke direkte sammenlignes med tidligere analyser, hvor for øvrig Nutanix også får topp score. Gartner sin Magic Quadrant er en analyse av teknologileverandørenes «completeness of vision» og «ability to execute» og resultatet er en visuell kategorisering av de respektive teknologiene. Erfaringsmessig brukes Gartner's analyser som en veiviser for mange kunder i sine valg av teknologi og leverandører. Move var den første systemintegratoren som leverte Nutanix HCI løsninger i det norske markedet og har bygget solid kompetanse på området.


Ønsker du nærmere informasjon om hyperkonvergerte infrastrukturløsninger ta kontakt med oss.

181 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page