top of page

Move Sommerwebinar 2021 on-demand

Oppdatert: 30. aug. 2021


Nå er de fleste webinarene fra vårt årlige sommerarrangement 3. juni tilgjengelig i redigerte og forbedrede utgaver så du kan gjøre et gjensyn med det deltok på - eller se deg opp på andre aktuelle temaer.


Her finner du webinarene.


Vi hadde en rekke gjeste-innlegg fra både inn- og utland og et par høydepunkter er nok Vice President og CTO fra VMware, Shawn Bass, samt den kjente "evangelisten" fra end-user-computing miljøet Benny Tritsch.


Vi vil også fremheve de mange gode bidrag fra leverandørpartnerne våre; Nutanix, Fortinet, HelpSystems, Microsoft, Cohesity og våre egne eksperter innen GDPR/governance, sikkerhet, datasenter-arkitektur og business-intelligence løsningen Power BI og automatiseringsverktøyet Power Automate.


Vi hadde også en rekke innslag fra kunder som kort fortalte om sine IT-prosjekter. To av disse finner du i åpningsinnlegget fra hhv Norfund og Oluf Lorentzen. Flere vil bli lagt ut på våre nettsider senere.


Her finner du webinarene.


Takk for alle gode tilbakemeldinger fra deltagere fra Vadsø i nord til Stavanger og Sandefjord i sør - enten dere var på kontor, hjemmekontor eller hyttekontor.


Basert på tilbakemeldingene gikk det også veldig bra med kokkeleringene til Gladkokken og de "matpakkene" som var sendt hjem til deltagerne.


Ha en god sommer!

191 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page