Move AS med 40% vekst 1. halvår 2020

Oppdatert: 4. sep. 2020Move leverer meget gode resultater i første halvår, til tross for Covid-19 situasjonen. Salg av tjenester øker med 50% og løsningssalget med 36%. Dette gir en total omsetning på 200 millioner kroner som er 40% økning fra tilsvarende periode i fjor.

Den sterke økningen i tjenesteomsetning bidrar til at driftsmarginen vokser, noe som gir et resultat på 8,3 millioner kroner. Dette er 73% bedre enn for samme periode i 2019.

Finansavisen omtaler Move 10. august 2020

De gode resultatene skyldes at selskapet er meget godt posisjonert med riktig spisskompetanse innenfor IT-infrastruktur. Etterspørselen etter IT-kompetanse har økt under Covid-19 pandemien. Både som følge av at virksomheter må utvide eller oppgradere sine IT-løsninger, og fordi mange har behov for bedre utnyttelse av eksisterende IT-infrastruktur. Flere velger å kjøpe IT-løsninger som en ferdig driftet tjeneste. I tillegg øker også salget av driftsavtaler betydelig.

Move har i første halvår 2020 aktivt rekruttert relevant spisskompetanse og er nå 85 ansatte. Dette gir økt kapasitet og bedre fleksibilitet for kundene. Move er blant de høyest sertifiserte partnerne i Norge innenfor de fleste viktige løsningsområdene som etterspørres i markedet.

593 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle