top of page

Behold kontroll på digitaliseringen

Oppdatert: 10. aug. 2021Velkommen til digitalt sommerseminar med Move 3. juni.


Digitalt - raskt - avansert - sikkert

De store IT-trendene i verden har blitt dramatisk forsterket med Covid-19. Aldri har digitaliseringen av arbeidshverdagen gått raskere enn det siste året. Videomøter er den nye normalen, kunstig intelligens og robotisering av prosesser gjør kraftige inntog hos mange virksomheter, IoT brer om seg – og dessverre har også hackerne blitt stadig mer avanserte. Det kan virke som løsepengevirus er noe alle kan forvente å få i sin virksomhet.

Teknologiutviklerne jobber derimot målrettet med nye og forbedrede løsninger - det er blant annet dette vi setter fokus på under årets sommerkonferanse. Vår visjon er at alle våre kunder skal oppnå digital kontroll basert på de råd og løsninger vi anbefaler.

Move inviterer til vårt årlige sommerseminar 3. juni fra kl 13.00

Pandemien setter fortsatt en stopper for å samles fysisk, derfor vil vi kjøre et digitalt seminar med stor grad av interaksjon både faglig og sosialt. Årets sommerseminar blir komprimert ned til 3 timer faglig, med 2 plenumssesjoner, 4 parallellsesjoner, etterfulgt av sosial-digitalt samvær med Gladkokken med god mat og drikke.


Gladkokken Jan Henrik Syversen
Etter det faglige blir det sosial-digital matlaging sammen med Gladkokken.

Gå inn på arrangementssiden vår for mer info og påmelding.Takk til våre sponsorer som også vil bidra faglig:

199 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page