top of page

Bedriftstelefoni i Teams


Microsoft Teams har erobret arbeidsflatene, og ikke minst det siste året med hjemmekontor og behovet for digitale samhandlingsløsninger har Teams vist seg uvurderlig for mange. Innenfor Teams-plattformen kan du gjøre mer eller mindre alle de vanlige arbeidsoppgavene som innebærer tekstbehandling, regneark, oppgave-lister og selvsagt samarbeide med kolleger på samme dokument - i sanntid.


Nå kan du ta samhandling i Teams ett steg lenger med å integrere telefon-abonnementet ditt. I praksis blir Teams også din telefon slik at du slipper å bytte mellom PC-hodetelefoner og telefon-hodetelefon (earpods, handsfree, osv...).

Lydsamtaler er allerede en del av Teams hvor du kan snakke med personer på din kontaktliste over det vanlige bedriftsnettverket (og også internett).


I Teams ligger det muligheter for å sette opp en proff bedriftsløsning for telefoni, med tastevalgmenyer og svargrupper, som håndterer samtaler til bedriftens fellesnummer. De ansatte får individuelle telefonnummer i Teams som de kan motta samtaler på samt ringe til mobil og fastnummer fra, akkurat på samme måte som de setter opp Teams til Teams samtaler. Bruker slipper å bytte headset fra Teams til mobil ved innkomne samtaler og kan ringe rett fra CRM eller telefon nr. på skjerm, web osv.

Løsningen er ideell for bedrifter som benytter Microsoft Teams som samhandlingsplattform, både i forhold til administrasjon og enhetlig brukeropplevelse. Mange brukere er aktive i Teams og vil ha minimalt opplæringsbehov for å komme i gang.Når du integrerer ditt vanlig mobilabonnement i Teams vil du sømløst kunne flytte samtaler mellom telefonen og dataskjermen noe som kan være svært praktisk når du trenger å dele et dokument samtidig som du snakker i telefonen. For medarbeidere som samtaler mye med eksterne kontakter vil denne tjenesten være svært fornuftig.


Frem til 30. april kjører vi en kampanje med Microsoft og CTELO hvor Business Voice lisenser gis 33% rabatt. For bedrifter med inntil 300 lisenser ligger den månedlige kostnaden på 105,- (eks mva). For bedrifter som trenger mer enn 300 lisenser har vi en egen storkunde kampanje.


Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og tilbud.


194 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page