top of page

5 grunner hvorfor du bør velge en Microsoft Gold Partner


Du hører ofte leverandørene sier du skal velge dem for deres kompetanse, og for de fleste kunder er nettopp kompetanse en av de viktigste faktorene ved valg av IT-partner.

-Move legger vekt på å utvikle våre medarbeideres kompetanse og det er en kontinuerlig del av medarbeidersamtalene å ha fokus på kompetanseheving, sier Anne Sophie Nygaard som jobber med forretningsutvikling av Microsoft løsninger i Move.


Selskapet kan i dag skilte med en imponerende lang liste med sertifiseringer. Ett av områdene hvor Move er tungt sertifisert er innen Microsoft teknologi, og her er selskapet både Silver og Gold Partner sertifisert. Hvorfor er det viktig? Og hvorfor skal du velge en gull-partner?


-Å være Gold Partner vil si at vi har investert mye tid (og penger) i å bygge kompetanse innen en rekke Microsoft teknologier og en gull-partner er synonymt med å være «best in class» innenfor definerte områder, sier Anne Sophie Nygaard som er forretningsutvikler på Microsoft teknologi i Move.

Move sin gull sertifisering er innen teknologiene:

 • Datacenter

 • Dataanalytics

 • Collaboration & Content

 • Project and Portfolio Management


I tillegg er Move Silver-sertifisert på:

 • Application Development

 • Cloud Platform

 • Cloud Productivity

 • Messaging

 • Small And Mid-market Solutions

 • Windows and Devices

Sølv-sertifisering krever et kontinuerlig og forpliktende fokus på kompetanse og leveransekapasitet.


Det er 4 hovedområder partnere kan bygge kompetanse og oppnå sølv eller gull status:


Etterhvert som Move vokser er ambisjonen å bli gull-sertifisert på flere områder.

Her er Anne Sophies 5 gode grunner til å velge en gull-partner:

 1. Alltid oppdatert Teknologiske fremskritt skjer hele tiden, og en gull-partner må til enhver tid være ajour med sin kompetanse for å kunne beholde sertifiseringen. Det sikrer at du som kunde alltid har de best kvalifiserte konsulentene til å hjelpe deg med dine tekniske utfordringer. Du kan forvente at våre konsulenter er «best-in-class» innen sitt område.

 2. Kvalitetskrav En Microsoft partnersertifisering er mer enn bare ren kunnskap. Det kreves et minimum antall konsulenter som må bestå en rekke eksamener for at vi som selskap kan oppnå gull-status. Du kan også forvente at våre konsulenter ser teknologien i en større helhet og sørger for at investeringene bidrar til forretningsverdi.

 3. Direkte kontakt med Microsoft Som gull-partner har vi direkte kontaktpunkter til Microsoft sine egne kompetansesentre og med vår Advanced Support avtale kan vi sikre kontinuerlig feilretting.

 4. Få en proof-of-concept først – før du tar spranget helt ut Gull-partnere har tilgang til et utvalg produktlisenser som gjør at vi kan utvikle pilot-tester for å bevise hvordan løsningen skal fungere, før du som kunde tar det endelige valget og full implementering.

 5. Tilfredse medarbeidere skaper tilfredse kunder Alle konsulenter er motivert av å lære mer – å bli enda bedre ekspert innenfor sitt fagområde. Med de forskjellige sertifiseringsprogrammene vi legger til rette for i Move har vi motiverte og tilfredse medarbeidere som trigges av å løse komplekse utfordringer hos våre kunder. Den beste tilfredsstillelsen er å lykkes for våre kunder.

Har du et Microsoft relatert behov er Move en trygg og solid partner å diskutere med. Ta kontakt med Anne Sophie for en prat. Hun stiller opp både på videomøte med Teams eller Zoom.


584 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page