2 min read

5 grunner hvorfor du bør velge en Microsoft Solution Partner

5 grunner hvorfor du bør velge en Microsoft Solution Partner

Du hører ofte leverandørene sier du skal velge dem for deres kompetanse, og for de fleste kunder er nettopp kompetanse en av de viktigste faktorene ved valg av IT-partner. 

-Move legger vekt på å utvikle våre medarbeideres kompetanse og det er en kontinuerlig del av medarbeidersamtalene å ha fokus på kompetanseheving, sier Anne Sofie Nygaard som jobber med forretningsutvikling av Microsoft løsninger i Move.   

Selskapet kan i dag skilte med en imponerende lang liste med sertifiseringer. Ett av områdene hvor Move er tungt sertifisert er innen Microsoft teknologi, og har selskapet Solution Partner Status. Hvorfor er det viktig? Og hvorfor skal du velge en Solution Partner?

 
-Å være Solution Partner vil si at vi har investert mye tid (og penger) i å bygge kompetanse innen en rekke Microsoft teknologier og en Solution-partner er synonymt med å være «best in class» innenfor definerte områder, sier Anne Sofie Nygaard som er forretningsutvikler på Microsoft teknologi i Move. 
 
Microsoft Solution Partner-1 
 
 

Move sine Solution Partner statuser er; 

  1. Infrastructure (Azure)

  2. Data & AI (Azure)

  3. Digital & App Innovation (Azure)

  4. Modern Work

  5. Security 

Her er Anne Sophies 5 gode grunner til å velge en solution-partner:


  1. Alltid oppdatert Teknologiske fremskritt skjer hele tiden, og en Solution-partner må til enhver tid være ajour med sin kompetanse for å kunne beholde sertifiseringen. Det sikrer at du som kunde alltid har de best kvalifiserte konsulentene til å hjelpe deg med dine tekniske utfordringer. Du kan forvente at våre konsulenter er «best-in-class» innen sitt område.

  2. Kvalitetskrav En Microsoft partnersertifisering er mer enn bare ren kunnskap. Det kreves et minimum antall konsulenter som må bestå en rekke eksamener for at vi som selskap kan oppnå Solution-status. I tillegg må vi vise til kundesuksess, vekst og adopsjon. Du kan også forvente at våre konsulenter ser teknologien i en større helhet og sørger for at investeringene bidrar til forretningsverdi.

  3. Direkte kontakt med Microsoft Som Solution-partner har vi direkte kontaktpunkter til Microsoft sine egne kompetansesentre og med vår Advanced Support avtale kan vi sikre kontinuerlig feilretting.

  4. Få en proof-of-concept først – før du tar spranget helt ut Solution-partnere har tilgang til et utvalg produktlisenser som gjør at vi kan utvikle pilot-tester for å bevise hvordan løsningen skal fungere, før du som kunde tar det endelige valget og full implementering.

  5. Tilfredse medarbeidere skaper tilfredse kunder Alle konsulenter er motivert av å lære mer – å bli enda bedre ekspert innenfor sitt fagområde. Med de forskjellige sertifiseringsprogrammene vi legger til rette for i Move har vi motiverte og tilfredse medarbeidere som trigges av å løse komplekse utfordringer hos våre kunder. Den beste tilfredsstillelsen er å lykkes for våre kunder. 

 

Har du et Microsoft relatert behov er Move en trygg og solid partner å diskutere med. Ta kontakt med Anne Sophie for en prat.

 
Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Microsoft Copilot – fremtidens arbeidsplass

Jobb effektivt med din egen eksklusive personlig assistent – Microsoft Copilot. Vi er overbevist om at Microsoft Copilot er nøkkelen til fremtidens...

Les mer
Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Generativ AI: Mixtral viser hvordan neste-generasjons AI kan kjøre på mobilen

Franske Mistral demonstrerer at de kan konkurrere med giganter som GPT-4 og Gemini, og at det er mulig å lage langt mer effektive språkmodeller som...

Les mer
Move vant Fortinet-priser

Move vant Fortinet-priser

Move tok hjem to priser på Fortinets årlige partnertreff. Prisene Årets kompetansepartner 2023 og Fortinet Security Fabric Partner 2023 er en viktig...

Les mer