Om Move

Move tilbyr rådgivning, design, implementering, drift, driftstøtte, forvaltning, vedlikehold, support og feilsøking samt kostnadseffektive leveranser av IT-løsninger til offentlige og private virksomheter.

Move har hovedkontor i Oslo og leverer tjenester og løsninger over hele landet. Move er i sterk vekst og har god lønnsomhet. Move omsatte i 2017 for 235 millioner kroner. Selskapet har 68 ansatte, hvorav 40 er konsulenter.

Moves strategi er å tilby unik spisskompetanse som utfyller kunders egen kompetanse innenfor områder det er dyrt og uhensiktsmessig for kundene å bygge egen kompetanse.

Kompetansemiljøet i Move tiltrekker seg dyktige konsulenter som ønsker å fokusere på sitt fagfelt. Et gjennomarbeidet metodeverk "The Move way of consulting" sikrer høy kvalitet og gjennomføringsevne. I kundeundersøkelse ga 48 store og mellomstore virksomheter i Norge Move en score på 5,6 av 6,0 mulige på profesjonalitet og kvalitet.

Move er både en systemintegrator som leverer kompetanse og løsninger, et konsulentselskap som leverer konsulentjenester uavhengig av hvor løsningen er kjøpt, og en uavhengig driftspartner som forvalter din IT-infrastruktur. Basert på selskapets kompetanse leverer og supporterer Move produkter og løsninger på en kostnadseffektiv måte. Dette sikrer kundene det beste fra "to verdener"; tilgang på høy kompetanse og gunstige priser på IT-produkter og løsninger.

Del på
 
IQNet_MSYS001_norsk

Move AS, Oslo, Norge
har implementert og vedlikeholder et kvalitetsstyringssystem som tilfredsstiller Nemkos bestemmelser for systemsertifisering og kravene i standarden
NS-EN ISO 9001:2015
Sertifikatet gjelder for følgende virksomhetsområder:
Design, rådgivning, implementering, konsulenttjenester, prosjektledelse, katastrofeberedskap, produktsalg samt vedlikehold og forvaltning av IT Infrastruktur.

Relatert informasjon

  • © 2014 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no