Virtualisering

Flere av landets dyktigste konsulenter innenfor virtualisering er ansatt i Move, og de har lang erfaring i arbeidet med produkter som inngår i VMwares produktportefølje. Move er i tillegg en av få VMware VAC Partnere (VMware Authorized Consultant) i Norge.

Som en av få leverandører er Move en del av VMware sitt Beta Tester program. Vi har derfor god innsikt i virtualiseringstrender og vet mye om hvordan markedet utvikler seg.

Vi opptrer gjerne som din rådgiver og tilbyr også kurs innenfor dette fagområdet. Vi kan kjører live demo, og har muligheter til å vise både servervirtualisering med VMware vSphere og VDI konsepter basert på VMware View i vårt testsenter.

Move har kompetanse og sertifiserte konsulenter på Microsoft Hyper V, og har satt opp flere installasjoner hos kunder basert på dette. Vi har videre løsninger som understøtter virtualisering av både lagring, backup/restore, nettverk, klienter og komplette IT-sikkerhetsdesign for den nye infrastrukturen.

Move tilbyr også unike løsninger for komplett backup og katastrofehåndtering av både virtuelle miljøer og fysiske servere. I tillegg til virtualisering på x86 plattform har Move arbeidet i flere år med virtuelle løsninger basert på bl.a. LPAR (AIX), VPAR (HP-UX), Container/Zone (Solaris/SUN) og Xen (Linux).

 

Virtualisering av servere

Virtualisering av servere

VMware har med vSphere tatt skrittet mot Cloud Computing, som omtales som framtidens IT-infrastruktur i de fleste sammenhenger om dagen. I realiteten går dette ut på å levere IT-tjenester som en service der en pool av ressurser tildeles etter behov fra en intern "ressurs-sky". Dette gjør at IT kan leveres etter behov til forretningsområder og applikasjoner i henhold til SLA avtaler.

  • © 2014 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no