Unified Communication

Savner du noe i din telefoniplattform? Er den gammeldags, eller mangler du en løsning som er tilpasset den fleksible arbeidsdagen din bedrift har? Da kan Move hjelpe deg. Vi tilbyr rådgivning, prosjektledelse og oppsett av din Unified Communication-løsning!

UC, eller Samordnet Kommunikasjon, betyr at du kan samle alle samtaler i ett verktøy; se hvem som er ledig, og start samtalen med et klikk i Skype, Outlook eller en av de andre Microsoft Office-appene. Chat, tale, video, dokumentdeling. Spontane og planlagte møter, med så mange du vil.
                                  
Samordnet Kommunikasjon endrer arbeidsdagen - på kontoret, hjemme eller på reise. Skype for Business er det opplagte valget for virksomheter som bruker Microsoft Office og med Samordnet Kommunikasjon har du alt du trenger – du kan kvitte deg med telefonsentralen og de kostbare konferansetjenestene. Her inngår IP-telefoni med rimelige trafikkavtaler, Competella sentralbord og kontaktsenter. Vil leverer Samordnet Kommunikasjon fra Phonect, og dette  fungerer selvsagt med det Microsoft Office-miljøet du har, enten det er i eget hus, Office 365 eller en annen skytjeneste.
Move hjelper deg i gang, og tilbyr rådgivning, prosjektledelse og oppsett av din Unified Communication-løsning.

Move har i tillegg ekspertise på migrering fra Cisco Call Manager. Ønsker du hjelp, har spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med oss på 66 77 99 00 eller fyll inn skjema under.

Del på
 
mobil2

Relatert informasjon

  • © 2014 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no