Database

Tilgjengelighet til virksomhetens informasjon er virksomhetskritisk. Denne informasjonen ligger som regel i en database. Det er derfor viktig at databasene er stabile og optimaliserte. Med spisskompetanse på området vil Moves konsulenter kunne gi din organisasjon uvurderlig støtte i forbindelse med design, drift og vedlikehold av virksomhetens databaser. Resultatet vil være raskere aksess, reduserte IT-investeringer, bedre kontroll og god sikkerhet. IT-sjefen vil få fornøyde brukere og en fornøyd organisasjon.

Move har et av Norges ledende kompetansemiljøer innen databaser. Vi har et infrastrukturperspektiv og leverer tjenester i hele verdikjeden fra rådgivning, installasjon og oppsett til driftstjenester og optimalisering av databasene. Move har kompetanse på databaseløsninger fra Oracle, Microsoft og IBM og SUN levert både på Intel, Linux og Unix plattform.

Moves konsulenter har meget god kompetanse innen integrasjon av OS opp mot databasen som en optimalisert løsning. Move er ledende på design av helhetlige og balanserte løsninger og kan vise til en rekke store kundeinstallasjoner innen privat og offentlig virksomhet.

Move kan levere og administrere lisenser for software og kan designe den rette hardwareplattformen slik at det dekker dagens og fremtidige behov.

Ønsker du hjelp, har spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med salgsavdelingen på 66 77 99 00 eller vår servicedesk på support@move.no

 

Del på
 
mobil
  • © 2014 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no