Bedriftsstatistikk - arbeidsmønster, kontor og jobb smart!

Dato: 30.08.2018
Tid: 12.30-15.30
Sted: Chr. Krohgsgt. 16, Oslo

Norsk Journalistlag har flyttet til nye kontorlokaler - kom og hør om prosessen og hvordan de benytter relokalisering til å utvikle sin organisasjon!

Få nyttig kunnskap om statistikk, medarbeiderundersøkelser og analyse av arbeidsmønster. Kurset legges opp med teori, praktiske oppgaver og eksempler fra bedrifter. Kurset er gratis med begrenset antall plasser.

 

KURSLEDERE/CASE:

Gustav Haraldsen, Senior metoderådgiver i Statistisk sentralbyrå
Gustav er metoderådgiver ved utvikling av spørreskjemaer og analyse. Han er internasjonal fagbokforfatter, foredragsholder og instruktør/underviser Gustav bistår Company Pulse med metodiske råd og utvikling.

Jan Kristian Karlsen, Daglig leder i Company Pulse
Jan Kristian er rådgiver, forfatter, forsker og daglig leder Company Pulse. Han bistår private og offentlige virksomheter i inn- og utland med analyse og jobb smart: - effektiv arbeidsdag, effektive møter, fjerne tidstyver og kontor/flytteprosesser.

Torbjørn Brenna, Sekretariatsleder i Norsk Journalistlag
Torbjørn jobbet i mange år som personal og Driftssjef i Delta før han i 2015 ble sekretariatsleder i Norsk Journalistlag. Han har ledet prosessen med flytting og nye arbeidsformer i Norsk Journalistlag og benytter Company Pulse i prosessen med å skape moderne og effektive arbeidsplasser.

  • © 2014 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no