Move to the sky tjenestekatalog

Acronis Server Backup
Har du noen servere på en avdeling du trenger å sikre med backup? Tjenesten gir trygg, sikker og skalerbar databeskyttelse, den gjenoppretter fysiske og virtuelle servere, lagrer backup lokalt eller til skyen, hvor som helst, når som helst. Avhengig av ditt valg får du fra 100 til 1000GB av backup plass, tjenesten kan brukes på alle dine servere.

Acronis Workstaion Backup
Har du noen arbeidsstasjoner på en avdeling du trenger å sikre med backup? Tjenesten gir trygg, sikker og skalerbar databeskyttelse, kan gjenoppretter hele eller deler av arbeidsstasjonen, lagrer backup lokalt eller til skyen, hvor som helst, når som helst. Tjenesten gir nok lagring for backup av en arbeidsstasjon og kan bruke på alle dine arbeidsstasjoner.

Anti-virus og anti-malware som en tjeneste - Deep Security as a Service fra Trend Micro
Vi beskytter dine fysiske og virtuelle maskiner enten dem er i eget datasenter eller i skyen. Vi utfører anti-malware, overvåkning, omdømme sjekk, innbruddshindring, brannvegg, og logg kontroll fra vår management portal og varsler ved hendelser.

Backup av VM'er med Veeam til Microsoft Azure
Bruker du vSpere eller Hyper-V med Veeam Backup. Med vår tjenenste kan du legge dine Veaam  Backup data på kostnadseffekitv lagring i Microsoft Azure.

Bulk lagring av dokumenter - Amazon
Har du store mengder med filer du trenger å arkivere kan vi tilby en kostnadseffektiv langtidslagring av filer og dokumenter.

BYOD - adgang, kontroll og tilgang til programvare - Azure Enterprise Mobility Suite
I en verden hvor alle har med egne enheter og hvor programvare og data skal være tilgjengelig overalt er det lett å miste oversikt over identiteter og sikkerhet. Med Azure Enterprise Mobility Suite sikrer vi bedriftens enheter samtidig som vi gjør alle programmer og data sikkert tilgjengelig for brukerne.

Datarom nummer 2 på under en uke - Softlayer
Trenger du ett ekstra datarom tilgjengelig med valg mellom fysiske og virtuelle servere kan datarommet etableres med noen tasteklikk. Her kan du etablere server tjenester eller ditt eget en katastrofested. Med Softlayer's unike globale nettverk kan du etablere en ekte global tjeneste.

Datarom utvidelse med Hybrid Infrastructure as a Service for vSphere - VMware vCloud AIR®
Bruker du VMware i dag og ønsker å utvide datarommet uten å kjøpe nytt datarom så kan du utvide med hybrid sky-plattform vCloudAIR, infrastrukturtjenesten er bygget på VMware vSphere® og bruker dem samme verktøyene du bruker i ditt datarom i dag.

Katastrofe lokasjoner med Azure Site Recovery
Vi kan nå beskytte ditt miljø ved å lage automatiske replikeringsrutiner av dine server, fysiske eller virtuelle, til ditt recovery site. Azure Site Recovery kan beskytte Hyper-V, VMware og fysiske servere, og du kan bruke Azure eller ditt eget sekundært datasenter som recovery site.  
Når katastrofen oppstår vil din løsning være operativ i Microsoft Azure eller ditt eget sekundære recovery site.

Katastrofe lokasjon med Disaster Recovery as a Service for vSphere - VMware vCloud AIR®
Bruker du VMware i dag og ønsker en mulighet for å komme raskt i gang igjen etter en alvorlig hendelse i serverrommet. Ved hjelp av Disaster Recovery tjenesten i vCLoudAIR kan du raskt starte kristiske tjenester ved behov. Katastrofe gjenoppretting av ditt vSphere miljø er bygget på VMware vSphere® Replication ™.

Migrering av virtuelle- og fysiske servere – Racemi
Skal du flytte eller migrere virtuelle eller fysiske servere mellom datasenter eller IaaS leverandør. Vi kan raskt og kostnadseffektiv migrere dine servere på kryss av plattformer.

Preventiv overvåking med Move Monitor
Opplever du uforutsette hendelser i datarommet ditt? Har du kontroll på vekst av ressursforbruk? Med monitorering og overvåkning av dine infrastrukturenheter kan Move Monitor hjelpe deg til å ligge ett steg foran dine hendelser.

Notes til Office365 migrering – Symfoni
Migrering av epost fra Notes til Exchange kan være en lang og tung prosess når den skal utføres manuelt. Med vår tjeneste utfører vi ett forarbeid som gir tidsestimat for en automatisk migreringen av din Notes server. Migrering kan utføres til både Office365 og egne Exchange servere.

Office365 backup for epost, kalender og kontakter - Cloudally
Når noe slettes i Office365 ligger det i Søppelkassen i 30 dager, etter dette er dataene borte for alltid. Microsoft kan ikke restore data for deg. Ved hjelp av daglige backup av epost, kalender og kontakter kan vi restore dine data i løpet av kort tid.

Office 365 for bedriftsmarkedet
Den velkjente Microsoft Office-skrivebords pakken med sky-baserte versjoner av Microsofts neste generasjons kommunikasjons- og samarbeidstjenester Microsoft Exchange Online, Microsoft Sharepoint Online, Office Online og Microsoft Lync Online.

Skybasert overvåking og automasjon - Microsoft Operations Management Suite.
Få kontroll på din hybrid løsningen. Vedlikehold og beskytt dine Amazon, Azure og lokale Windows og Linux servere. Alt dette i en kostnadseffektiv og alt-i-ett overvåkningsløsning.

Vedlikehold og overvåking av trådløs nettverk – Aruba Central 2.0
Ønsker du enkel måte å en Ett praktisk skybasert "pay-as-you-grow" Software-as-a-Service abonnement som gir IT organisasjoner en enkel, sikker og kostnadseffektiv måte å håndtere kontrollerløse Aruba Instantwireless LAN samt Mobility Access Switches.

Videokonferanse tjenenste - Vidyo
Ønsker du en videokonferanse løsning uten store investeringskostnader. Med Vidyo skybasert videokonferanse kommer du raskt i gang med på profesjonell videokonferanse plattform som har mulighet for integrasjon mot andre videokonferanseløsninger og teknologier.

Del på
 

Relatert informasjon

  • © 2020 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no