Move er Nordens første Nutanix Elite Partner!

Move er med sine over 50 Nutanix sertifiseringer den første Nutanix Elite Partner i Norden! Med dette tar Move skrittet opp blant eliten av tilgjengelig kompetanse på Nutanix' teknologi, som vil være med å forme de aller fleste datarom og Cloud-løsninger i tiden fremover.

Selv om Move er en uavhengig leverandør, som både leverer Microsoft og VMwares hyperkonvergerte løsninger, har selskapet valgt å gå hele veien med Nutanix. Nutanix er markedslederen internasjonalt innen hyperkonvergerte teknologier og er av Gartner plassert som beste teknologi i deres magiske kvadrant. Nutanix Norge og Move AS har gjennom 2017 hatt stor pågang og en rekke store leveranser på hyperkopnvergerte løsninger, og ser at dette akselerer i markedet. Nutanix og Move er nå enda bedre rustet til å kunne bistå og levere avanserte tjenester til kunder i Norge.

- Denne sertifiseringen er strategisk for Move og vi vil sammen med Nutanix arbeide for å forenkle overgangen fra 3. lags arkitektur. Nutanix er brobygger ut i skyen med sin Cloud-integrasjon der en hybrid løsning er mer effektiv og kostnadsbesparende enn tradisjonelle 3. lags teknologi. Move ser frem til å dele sin spisskompetanse med markedet og sørge for at komplekse konverteringer blir gjennomført på den beste og mest effektive måten i de prosjekter vi leverer sammen, sier Even Brenden, direktør i Move Solutions. - Move har som strategi å ikke bare levere produkter og løsninger, men understøtte dette med verdiøkende tjenester. Det er dette Move nå posisjonerer seg for å kunne utføre med de beste forutsetninger her i Norge, sier Brenden.

- Vi er veldig stolte av jobben Move har gjort for sine kunder rundt hyperkonvergert og Enterprise Cloud fra Nutanix. Ved å bli den første Elite Partneren i Norden viser Move tydelig hva som er strategisk viktig for fremtiden, noe som også vil gi Moves kunder en enda bedre opplevelse. Vi ser en enorm interesse i markedet for våre Enterprise Cloud løsninger og med en så dyktig og dedikert partner som Move ved vår side, kan vi trygt fortsette vår raske vekst i Norge, sier Tom-Erik Sørensen, Channel Sales Manager i Nutanix. - Move blir med på de «tunge løftene» og de mest avanserte løsningene som skal implementeres og leveres i tiden fremover, sier Sørensen.

Move har igjennom 2017 og så langt i 2018 vunnet en rekke kundecaser med avanserte hyperkonvergerte løsninger fra Nutanix.


Move leverer framtidens datasenter sammen med Nutanix:

Fritt valg av hardware
•    Move har leveranser i markedet med Nutanix basert på forskjellige hardware plattformer: DellEMC, Lenovo, Cisco og Supermicro (Nutanix OEM).  

Fritt valg av Hypervisor
•    Move leverer Nutanix på forskjellige hypervisorer: EXSi, Hyper V og Nutanix sin egen hypervisor AHV (som følger med kostnadsfritt).

Fritt valg mellom private og offentlige skyløsninger
•    Nutanix Enterprise Cloud Platform gir med Nutanix Calm, muligheter til å orkestrere applikasjoner på tvers av Nutanix sin egne private skyløsning og fritt valgte offentlige skyløsninger.

Reduserte driftskostnader og forenklet administrasjon  -  Økt ytelse  -  Cloud Gateway-plattform for «inngang ut og inn av skya»

Del på
 
Nutanix-Elite
  • © 2020 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no