Move AS signerer ny samarbeids­avtale

Move AS signerer ny samarbeids­avtale på datalagring, hyperkonvergert- og backupteknologi med Lundin Norway AS.

Move har vært Lundin Norway sin samarbeidspartner og IT-leverandør gjennom flere år, og har levert brannmurløsninger, portalløsninger og konsulenttjenester på sikkerhet og VMware. Den nye avtalen som nå er inngått, skal bygge videre på det gode samarbeidet Lundin og Move har hatt over lengre tid.

Den nye avtalen utvides til å inkludere Lundins lagrings- og servermiljø, basert på teknologi fra Huawei, og en hyperkonvergert løsning fra Nutanix. Det leveres også backupløsninger fra Veeam og Commvault. Avtalen inkluderer drift og forvaltning av lagringsløsningen 24/7-365, alt levert av Move AS.

 

Hvorfor valget falt på løsningen fra Move
Lundin har jobbet med en ny datalagringsstrategi, og med å få en oversikt over hvilke muligheter og tilbydere som finnes i lagringsmarkedet. Resultatet av kartleggingen ble et utvidet samarbeid med Move som leverandør av datalagringsteknologi fra Huawei, for å imøtekomme kraftig datavekst på Petabyte nivå.

Leveransen omfatter også drift og forvaltning av datalagringsdelen med en responstid på 24/7-365. Move leverer en driftsplattform som viser våre evner til å skreddersy og tilpasse driften slik at man treffer kundens eksakte behov. Drift- og forvaltningsavtalen gjør at Move blir en viktig og integrert del av Lundins IT-miljø.

En av grunnene til at Lundin valgte nettopp denne løsningen, er at de ønsker å møte kravet til det stadig økende behovet for datalagringsplass, i tillegg til å kunne heve kvaliteten på IT-tjenester og opprettholde sitt høye forretningsnivå.

Move vil de neste årene, ved hjelp av teknologier fra Huawei, Nutanix, Veeam og Commvault, levere innovative, effektive og skalerbare løsninger til Lundins eksisterende IT-infrastruktur, og på den måten bidra til at Lundin innfrir kravene de har satt ovenfor organisasjonen.

 

For mer informasjon: Kontakt Thomas Nordbø, t: 452 57 467 //  tno@move.no

Del på
 
  • © 2020 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no