Dell EMC VxRail

I vår hverdag er IT en viktig del av forretningen, og effektiv drift av denne har en vesentlig betydning for selskapets konkurransedyktighet og suksess. Undersøkelser viser at bedrifter i gjennomsnitt bruker 70% av sitt årlige IT-budsjett på å holde ved like sitt IT-miljø basert på tradisjonell infrastruktur. Dessverre brukes svært lite penger til innovasjon. For å forbli relevant er det derfor viktig å tenke nytt og modernisere seg selv og sitt datasenter. Vi mener at et moderne datasenter med hyperkonvergens er avgjørende for å snu denne trenden og fokusere på nyskapning.

Dell EMC VxRail er den eneste hyperkonvergerte appliance løsningen på markedet som er utviklet, forhåndskonfigurert og testet av Dell EMC og VMware sammen. Løsningen baserer seg på Dell EMC PowerEdge servere og vSAN fra VMware. VxRail omtales som gullstandarden for kunder som vurderer å gå hyperkonvergert veien til et moderne datasenter.

Tanken med VxRail er å løse problematikken rundt vedlikehold, oppe tid og support, samt å flytte risikoen fra kunden over på oss som leverandør. Vi passer på at de ulike programvare- og maskinvarekomponenter fungerer sammen. Oppdateringer på alle komponenter valideres og testes før de blir sluppet for ned lasting og installasjon. Og skulle noe gå galt, uansett om det er maskinvare eller programvare, har du ett kontaktpunkt – Dell EMC.

En av de andre store fordelene med VxRail er den høye graden av automatikk. Vi passer på at utvidelser og installasjon av nye komponenter skjer automatisk, med minimal interaksjon fra brukeren.

I slutten av november 2017 lanserte Dell EMC en ny versjon av VxRail, versjon 4.5, basert på 14. generasjon av markedsledende PowerEdge servere fra Dell EMC. Den splitter nye serverplattformen medfører dramatiske forbedringer for VxRail, som nå leverer opptil 2X bedre responstid og 2X mer IOPS, sammenlignet med tidligere generasjon VxRail. Samtidig har vi fått på plass flere valgmuligheter innen prosessorer, nettverkstilkoblinger og flashdisker, noe som gjør løsningen enda mer fleksibel.

VxRail 4.5 bringer med seg flere nye programvareegenskaper, inkludert støtte for vSphere 6.5, vSAN 6.6.1 og vRealize Log Insight 4.3. Systemet dekkes selvfølgelig av Dell EMC sin løsning for overvåkning og fjernstøtte – ESRS versjon 3.2.

Dell EMC og VMware er markedsledere innen programvaredefinert datasenter, og vårt VxRail hyperkonvergert infrastruktur appliance er den enkleste måten å komme i gang med hyperkonvergens på. Det er den ultimate «easy button» for å komme seg til et ekte moderne datasenter – flashbasert, skalerbart, programvaredefinert, skyintegrert og trygt. Ved å ta i bruk HCI appliance istedenfor VSAN Ready Nodes + VSAN, vil IT avdelingen kunne bruke dramatisk mindre tid på å drive IT drift, og isteden rette fokuset mot det som virkelig er viktig for forretningen – nye applikasjoner og tjenester.

Mer informasjon om VxRail 4.5 med PowerEdge 14G maskinvare finner du her.

Del på
 
  • © 2019 Move AS
  • Chr. Krohgs gate 16
  • Akerselva Atrium
  • Oslo
  • Phone: +47 66 77 99 00
  • post@move.no