top of page
Digitalt kontor

​Økning i digital aktivitet øker datasikkerhetsbekymringer:

Hvordan beskytter du deg?

Microsoft Gold Partner logo

Bedriftens suksess avhenger av sikkerhet. Virksomheten din kan ikke fungere uten å sikre at de ansatte tar ansvar for sine enheter og data. Men alt ansvaret hviler ikke på dem. Bedrifter i alle former og størrelser må sikre at de er beskyttet av robust cybersikkerhetsprogramvare.
Men mange er ikke det. Hvorfor?

 

Mange sier at det allerede tar for lang tid å administrere sin nåværende IT-infrastruktur. Andre er ikke sikre på hva som trengs og hvilke kostnader det medfører. De er fornøyde med "gode nok" løsninger - noe som betyr at de har det de trenger på plass for å løse de mest presserende problemene. Hvis man ikke har de riktige funksjonene på plass, kan man plutselig stå ansvarlig for alle slags angrep fra hackere - phishing er bare toppen av isfjellet!


Hackere utvikler seg stadig, så det lønner seg å ligge et skritt foran. Derfor - i tillegg til riktig cybersikkerhetsprogramvare - trenger bedrifter en pålitelig sikkerhetspartner. Det er her Move kan hjelpe dere.


Som Microsoft gull-partner og sikkerhetsspesialist, sørger vi for at dere alltid er oppdatert med de nyeste innovasjonene og beste praksis – helt i tråd med bedriftens mål.

 


Opplev hvordan Move kan hjelpe deg med å oppnå digital kontroll. For mer informasjon, be om en workshop. Ta kontakt med vår spesialist Anne Sophie Nygaard.
 

ms_landingsside2.jpg

Hos oss får dere mange fordeler, deriblant…

  • Topp sertifisert Microsoft kompetanse

  • Move Servicedesk og vakttelefon

  • Move Support med eksaleringsprosedyrer innover i Microsoft sin organisasjon

... slik at dere kan være trygge på at virksomheten og dataene er optimalt beskyttet. Men ikke hør det fra oss. Lytt til hva en av våre kunder har å si:

bottom of page