top of page

VÆR CLOUD SMART

Even Brenden

Even Brenden

Move Solutions

VELG RIKTIG KOMBINASJON

Privat, offentlig eller hybrid sky! Hva skal jeg velge? Hva menes med «Cloud Smart» strategi?
 

Vi tror på å være smarte og velge det som er riktig kombinasjon av skytjenester, eget eller leid datasenter kombinert med de riktige tjenestene i ulike skyer.

Vi har løsningsarkitekter med spisskompetanse innen de markedsledende teknologiene og sørger for å bygge en sikker og fremtidstilpasset infrastruktur som gir deg digital kontroll både teknisk og økonomisk.

Løsningsbredden i Move er stor og dekker hele IKT infrastrukturen innen Klient, Nettverk, Sikkerhet, Server, Lagring, Backup/Restore og Database.

Ved siden av alle maskin- og programvare-baserte løsninger leverer også Move integrerte tjenester og tilpasninger på tvers av ulike fagområder.

Som ledd i å sikre at våre kunder også har organisatorisk kontroll over sine ressurser, prosesser og plikter, leverer vi også styringssystemer for informasjonssikkerhet og regulatorisk etterlevelse.

Move baserer sine løsninger på kundens behov og historikk, og setter sammen en optimal løsning for den enkelte kunde. Alle løsninger Move leverer som fysiske installasjoner kan også leveres som rene cloud-baserte tjenester, eller i en kombinasjon av dette som en hybrid løsning.

Les mer om...

Lær hvordan du kan skaffe deg digital kontroll!

eBok om digital kontroll

Våre løsningspartnere

Kontakt oss for mer info om våre løsninger

bottom of page