Governance Risk and Compliance

En integrert måte å tilpasse IT med forretningsmål, forstå lovpålagte krav og styre risikoer.

GRC

Move opplever et tydelig skifte fra tradisjonell IT-drift, til en hverdag der skytjenester, leverandørstyring, bring-your-own-device (BYOD), mobilitet og nye lovkrav setter føringer for hvordan IT-tjenester må utformes og tilpasses forretningsfunksjoner. Move har omfattende erfaring med å bistå virksomheter med risikoanalyse, etterlevelse av rettslige krav og etablering av styring og lederstøtte.  

Regulatorisk etterlevelse

Se vårt tilbud om 1-dags workshop...

Styring og internkontroll

Les om 1-dags workshop...

Tjeneste 1

Tjeneste 2

Tjeneste 3

Møt teamet

Oliver.png

Oliver Zengler Jakobsen

  • Grey LinkedIn Icon

Juridisk rådgiver med spesialisering innen IT- og telekommunikasjonsrett. Han har erfaring fra et av Norges største advokatmiljøer med personvern og compliance. Oliver har utdannelse innen rettsinformatikk fra Universitet i Oslo og master i rettsvitenskap (LL.M) fra University of Strathclyde.

 

Te: (+47) 483 82 130
E-post: ozj@move.no

Trude.png

Trude Kristensen

  • Grey LinkedIn Icon

Juridisk rådgiver innen IKT med spesialisering i personvern. Bistått i oppdrag knyttet til implementasjon og etterlevelse av GDPR, anskaffelse av skytjenester i tråd med rettslig rammeverk og ISO27001. Trude har en LL.B i internasjonal og EU-rett fra Haagse Hogeschool og en LL.M i IKT-rett fra Universitetet i Oslo.
 

Telefon: (+47) 454 19 418
E-post: tkr@move.no

Samuel.png

Samuel Trå

  • Grey LinkedIn Icon

Samuel er konsulent med hovedfokus på virksomhet- og risikostyring. Han har bistått i oppdrag knyttet til implementasjon av styringssystemer og er sertifisert ISO/IEC 27001 Lead Implementer. Samuel er utdannet innen Human Resources og Information Systems Management.
 

Telefon: (+47) 468 79 266
E-post: sta@move.no

Jan.png

Jan Monsen

  • Grey LinkedIn Icon

Jan er seniorkonsulent med mer enn 20 års erfaring innen drift og forvalting av IT-systemer og nettverk. Han har opparbeidet seg omfattende erfaring knyttet til leverandøroppfølgning og IT-avtaler.
 

Telefon: (+47) 91160840
E-post: jmn@move.no

Ken.png

Ken M. Midtun

  • Grey LinkedIn Icon

Sikkerhetsrådgiver med over 25 års IT- og OT-erfaring med hands-on og administrativ HA/DR drift og operasjonell sikkerhet innenfor finans, telekom, samferdsel, havbruk og Forsvaret. Har bred kompetanse etter å ha arbeidet som rådgiver og tekniker, KAM, SAM, prosjektleder og militærpoliti.
Ken har Bachelor i Informatikk fra University of Salford, samt elektrobakgrunn (elektronikk og avionikk)
.

Telefon: (+47) 464 71 454
E-post:
kmm@move.no