tor. 07. mai

|

Move webinarrom

Sikkerhet og ansvar rundt digitale videoplattformer

Mange ansatte jobber nå hjemme og samhandlingen er flyttet til digitale videoplattformer i skya. I dette webinaret ser vi på sikkerhet i løsningene - delta på webinaret og få en bedre forståelse av ansvaret ved implementering av disse omfattende samhandlingstjenestene.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Sikkerhet og ansvar rundt digitale videoplattformer

Tid og sted

07. mai 2020, 10:00 – 11:15

Move webinarrom

Om arrangementet

Skytjenester knyttet til samhandling og videokonferanse har blitt  implementer i norske virksomheter i et omfang og tempo vi ikke har sett  tidligere. Dette stiller nye krav til din virksomhet, partnere som Move og tjenesteleverandørene.

 

I første del av seminaret vil vi se spesielt på sikkerhet og personvernaspektene i henhold til GDPR ved denne endringen i samhandlingsmønster. Vi vil bla. se på hva som er virksomhetens ansvar og hva som er leverandørens ansvar. Hvordan sikrer du deg at du handler innenfor rammene av loven, og det som er forsvarlig for din virksomhet? Vi gir veiledning og tips rundt dette.

Andre del vil vi knytte opp mot konkrete eksempler - presseutspill som verserer i media - om sikker bruk vedrørende videokonferanseløsninger. Zoom er verdens raskest voksende videokonferanseplattform og har hatt noe negativ pressedekning de siste ukene. Vi vil ta tak i noen artikler og problemstillinger, gå bak gardinene for å se på hva de faktiske forhold er, og hva man - uavhengig av plattform - bør være bevisst på og har ansvar for.

Zoom har et omfattende globalt og mer regionalt tjenestespekter, med alt fra gratisversjoner til spesialløsninger for offentlig forvaltning. Vi vil knytte dette opp mot spesifikke tekniske løsninger og de ansvarsforholdene som vi har gjennomgått i første del av seminaret.

Webinaret vil bli tatt opp som video og lagt ut i etterkant av webinaret. 

Dersom noen etter endt seminar ikke ønsker å ha med eventuelle kommentarer, spørsmål eller annet som blir delt, kan dette redigeres bort fra video. Send en epost til post@move.no om dette.

Dele denne eventen