tor. 18. jun.

|

Ditt kontor (webinar) / Move kundesenter

Power BI – vis frem dine data!

I dette seminaret kan du velge å delta enten fysisk i vårt kundesenter i Chr. Krohgsgt. 16, eller fra ditt kontor i et online webinar. Dette velger du i registreringsskjemaet.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Power BI – vis frem dine data!

Tid og sted

18. jun. 2020, 10:30 – 11:15

Ditt kontor (webinar) / Move kundesenter, Chr. Krohgs gate, Oslo, Norway

Om arrangementet

Ny og forbedret innsikt med Power BI - vi fokuserer på å visualisere og skape synlig nytteverdi.

Vi har i de siste månedene merket viktigheten av å ha kontroll over virksomhetens data og gode rapporteringsrutiner. Nye arbeidsformer stiller krav til enkle og gode samhandlingsløsninger og informasjonsdeling på tvers av virksomheten. For Move er Microsoft Power BI et av de aller mest brukte verktøyene som legger til rette for god informasjonsflyt, rapportering ny innsikt. Er du interessert i høre våre Business Intelligence konsulenter prate om nytteverdien ved bruk av Power BI?

Meld deg på vårt gratis webinar torsdag 18.juni.  Det tilrettelegges for både fysisk deltagelse med lunsj og digitalt oppmøte.

Agenda:

  • Introduksjon til Power BI
  • Hva er Power BI og hvorfor skal man benytte seg av det?
  • Hvordan bruk av analyseverktøy har bidratt positivt den siste tiden
  • Demo:
  • Kort innføring i hvordan Power BI fungerer - data modell, drag-and-drop interface, DAX, Data Tranformations, Power BI service
  • Gjennomgang av en ferdig utarbeidet rapport

Om du deltar på seminaret i vårt kundesenter serverer vi lunsj! 

Webinaret vil bli tatt opp som video og lagt ut i etterkant av webinaret. Dersom noen etter endt webinar ikke ønsker å ha med eventuelle kommentarer, spørsmål eller annet som blir delt, kan dette redigeres bort fra video. Send da en epost til post@move.no om dette. 

Dele denne eventen