tir. 01. feb.

|

Move webinar

Hvordan etablere en optimalisert multiskymodell

IT fra private- og offentlige skyer er en effektiv måte å flytte fokuset fra infrastruktur til applikasjon. Move og Nutanix viser hvordan det er mulig å etablere en sentral plattform som gir deg kontrollen.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Hvordan etablere en optimalisert multiskymodell

Tid og sted

01. feb., 10:00 – 10:45

Move webinar

Om arrangementet

IT fra private- og offentlige skyer er en effektiv måte å flytte fokuset fra infrastruktur til applikasjon. Men det er mange utfordringer relatert til en multisky modell som sikkerhet, integrasjon, applikasjonsmodenhet og ikke minst kostnader. 

I dette 45 minutters webinaret vil Move og Nutanix vise hvordan det er mulig å etablere en sentral plattform som gir deg kontrollen. Når du får styringsretten kan du legge til rette for å konsumere IT-tjenester uavhengig av om det er fra din private sky/datasenter, Move Cloud, Azure eller kombinasjoner i en multisky modell. 

Agenda

Inngang 09:50 – webinaret åpner for deltagere

Oppstart kl. 10:00:

  • Hva har skyen egentlig gitt oss av valgmuligheter siste årene?

Whiteboard sesjon:

  • Nutanix som fundament for å koble sammen on-prem og off-prem. HCI/Webcsale arkitektur som flytter oss fra klassisk tre-lag til at vi kobler sammen med Microsoft Azure, Move sin BaaS og/eller lignende tjenester. 
  • Automasjon, fjerne administrasjons oppgaver, øke sikkerhet, Clusters, Ransomware grep, DR strategi, rask konvertering inn i Azure, men også muligheter for å ta tilbake fra Azure.

Demo 

Vi runder av med en diskusjon rundt «bordet

Webinaret vil bli tatt opp som video og lagt ut i etterkant av webinaret. Dersom noen etter endt webinar ikke ønsker å ha med eventuelle kommentarer, spørsmål eller annet som blir delt, kan dette redigeres bort fra video. Send da en epost til post@move.no om dette. 

Dele denne eventen