top of page
Produktivitet på hjemmekontor

Hvordan har pandemien
påvirket arbeidsmønster og produktivitet på kontor og hjemmekontor?

Med Company Pulse Index får du svaret.

Det er bedre å vite enn å tro!

Pandemien sendte veldig mange av oss på hjemmekontor. Har du som leder oversikt over hvordan pandemien påvirker arbeidsmønster og produktivitet hos dine medarbeidere?

Kartlegging av tidstyver

En kartlegging gir oversikt over produktivitet, tidstyver og forståelse av hvilket omfang hjemmekontor kan ha etter pandemien.

Kartlegg nå så du kan ta faktabaserte beslutninger for hvordan du utvikler fremtidens arbeidsplasser for deg og dine medarbeidere.

Keyboard and Mouse

Company Pulse gir deg svaret

Hva må du vite i dag for å forberede deg på arbeidsmønsteret etter pandemien?

Mange bedriftsledere uttaler at de vil ha utstrakt bruk av hjemmekontor for sine medarbeidere - og dermed kan kutte ned på leide kontorlokaler.

Men mange tar til ordet for det motsatte. Alle kan ikke ha hjemmekontor på mandag og fredag!

For å vite hva som er optimalt for din virksomhet må du kartlegge nå - og sammenligne med hvordan arbeidsmønsteret er etter at vi er kommet tilbake på jobb.

eBok om arbeidsplass og fleksibilitet
Kvinnelig jurist, advokat, dommer
juristforbundet-logo_0.png

Jurister, advokater og dommere er mer à jour med arbeidsoppgavene sine på hjemmekontor...

Juristforbundet har i flere år gjort faktabaserte målinger av arbeidsmønster med Company Pulse, både i egen organisasjon og blant våre medlemmer. Undersøkelsene gir et unikt faktagrunnlag når det gjelder arbeidsplassutforming og for å oppnå økt produktivitet og optimale arbeidsplasser. Deres undersøkelse, kompetanse og erfaring på området er meget god. Gjennomføring av undersøkelsene har alltid vært effektiv og profesjonell, og kommunikasjonen med oss som kunde er svært god.

Magne Skram Hegerberg,
Generalsekretær Norges Juristforbund

Kartlegging av arbeidsmønster og produktivitet under pandemien er smart og gir faktabasert beslutningsgrunnlag for hvordan du tilrettelegger for dine medarbeidere når vi går tilbake til en mer normal hverdag.


En samtale forplikter ingenting
- kanskje du til og med lærer noe!

bottom of page