hjemmekontor-medium_edited.jpg

Bruk pandemien
til å få kunnskap om arbeidsmønster og produktivitet i kontorlandskap og hjemmekontor!

Det er bedre å vite enn å tro!

Pandemien sendte veldig mange av oss på hjemmekontor. Har du som leder oversikt over hvordan pandemien påvirker arbeidsmønster og produktivitet hos dine medarbeidere?

Kartlegg nå så du kan ta faktabaserte beslutninger for hvordan du utvikler fremtidens arbeidsplasser for deg og dine medarbeidere.

Keyboard and Mouse
e-book_MSmange.png

Company Pulse gir deg svaret

Hva må du vite i dag for å forberede deg på arbeidsmønsteret etter pandemien?

Mange bedriftsledere uttaler at de vil ha utstrakt bruk av hjemmekontor for sine medarbeidere - og dermed kan kutte ned på leide kontorlokaler.

Men mange tar til ordet for det motsatte. Alle kan ikke ha hjemmekontor på mandag og fredag!

For å vite hva som er optimalt for din virksomhet må du kartlegge nå - og sammenligne med hvordan arbeidsmønsteret er etter at vi er kommet tilbake på jobb.

Professional Female

Jurister, advokater og dommere er mer à jour med arbeidsoppgavene sine på hjemmekontor, sier _______ i Juristforeningen.

Juristforbundet har kartlagt sine medlemmers arbeidsmønster under pandemien - og de skal undersøke på nytt for å få kunnskap om medlemmenes preferanser over tid. Dette vil påvirke hvordan hvordan vi utvikler fremtidens arbeidsplasser.

Relokalisering, digitalisering eller nye arbeidsformer?

 

Gjennom våre faglige undersøkelser og gode råd hjelper vi deg å skape gode og produktive arbeidsplasser, og å lykkes med hjemmekontor og digital samhandling.

...evt tekst om Move sitt verdibidrag...

  • Facebook
  • Linkedin - Grå Circle

t: 66 77 99 00  //  e: post@move.no

©2020 by Move AS