Business Intelligence

Skap verdi ut av dataene dine.

mobile-workplace.png

Våre Business Intelligence konsulenter er eksperter på Power BI og dataanalyse og har dyp kompetanse innen Microsoft produktene. En Business Intelligence løsning vil skape verdifull innsikt i dine data og gi økt tilgjengeligjøring av informasjon i virksomheten. Vi setter oss grundig inn i kundens nåværende løsning og behov og gir råd for hvordan en best mulig løsning skal være.

 

Vi hjelper med alt fra rådgivning, design og implementering av datavarehus, rapportering, spesialtilpassede dashboards og opplæring. Vi anbefaler å starte med en workshop for å avdekke dine behov.

Proof of Concept workshop med Power BI som visualiseringsverktøy.

Se vårt tilbud om 1 ukes workshop...

Kartlegg nytteverdi ved en
BI-løsning.

Se vårt tilbud om halvdags workshop...

Ønsk en datadrevet bedriftskultur velkommen!

Les om 1-dags workshop...

Tjeneste 1

Tjeneste 2

Tjeneste 3

Møt teamet

Elsa.png

Elsa S. Bjerregaard

  • Grey LinkedIn Icon

Elsa er Business Intelligence konsulent og har en bachelorgrad i Economics and Business Administration fra Aarhus University. Hun har vært en del av Microsoft University Business Intelligence programmet og har god kompetanse i bruk av Power BI, Excel, Visual Studio og SQL Server.
 

Telefon: (+47) 41682911

E-post: ebd@move.no

Gina.png

Gina K. Rødseth

  • Grey LinkedIn Icon

Gina er Business Intelligence konsulent og har en mastergrad i Business Information Technology fra Edinburgh Napier University. Hun har vært en del av Microsoft University programmet og har god kompetanse innen bruk av Business Intelligence verktøyene til Microsoft, som Power BI, Excel og SQL.
 

Telefon: +47 41520287

E-post: grh@move.no

Vincent.png

Vincent Huynh

  • Grey LinkedIn Icon

Vincent er Jr. Business Intelligence konsulent og har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI og en mastergrad i Digital Business Systems fra Høyskolen Kristiania. Han har god kompetanse i bruk av Business Intelligence verktøy som Microsoft Power BI, SQL Server og Excel.

Telefon: +47 40727248
E-post: vhh@move.no

Helge.png

Helge Legernes

  • Grey LinkedIn Icon

Helge leder vårt BI team og har en Mastergrad innen Computer Science, samt en postgraduate utdannelse fra MIT innen Artificiell Intelligence.
Han har mange års erfaring fra konsulentbransjen og hvordan man kan hente ut verdi av data. Helge kan gi deg svar på hva som et optimal maskinlæringsbruk for din virksomhet.


Telefon: +47 95804969
E-post: hls@move.no

terese.png

Terese Hasle

  • Grey LinkedIn Icon

Terese er Jr BI konsulent og har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Handelshøgskolen BI og et årsstudium i digital markedsføring. Gjennom studiene og tiden i Move har hun opparbeidet seg kompetanse i Power BI, Excel og andre analyseverktøy.

Telefon: +47 93663745
E-post: the@move.no